Svamp omelett

Nu i början kommer jag att fokusera lite mer på Frukost tips. Erfarenhetsmässigt är det som är svårast att tänka om, har jag märkt. Många är väldigt invanda i sina frukost rutiner och äter oftast samma sak år ut och år in. Nackdelen med det är att det skapar allergier. Kroppen behöver variation då mår den bäst. Jag försöker variera så att jag äter inte samma sak under en 4 dagars period. Många tycker att det tar lång tid att laga frukost, men det gör det inte. En omelett tar ca 12 minuter att göra. Under tiden hinner du sätta på kaffe, duka och tända ett ljus!

Svamp omelett

  • Börja med att sätta på en liten stekpanna på medelvärme, smält 1 msk kokos olja.
  • Fräs svampen, i dag valde jag skogs kantareller.
  • Vispa samman 2 ägg, med lite salt och
  • 2msk Kokosmjölk jag använder ekologisk.
  • När svampen är brynt rör jag ner 1 msk kokos olja till och sedan rör jag i äggsmeten. med en spatel, rör jag längs med kanten hela tiden tills den börjar stelna. Värmen medium.

Till detta serverade jag råriven morot, en halv avokado samt några jordgubbar. Denna frukost står du dig på i flera timmar och du kommer inte att behöva äta mellanmål.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: