Pannkakor

Det här receptet har jag hittat i Jonas Coltings bok – Jag vill ju bara se bra ut nacken. Ett bra recept, jätte goda pannkakor. Kan ätas till frukost, mellanmål, varma som kalla. Ät dom med färska bär, eller på vintern med frysta. Vill du lyxa till det ät dom med lite ekologisk vispgrädde. Kan förvaras någon dag i kylskåp med gladpack om.

Jag brukar göra wraps av dom. Ta en pannkaka, lägg i lite sallad, några skivor parma skinka, en halv skivad avokado och en klick av min hemmagjorda majonäs. När jag spelar golf är det perfekt att ta med sig två stycken wraps med denna fyllning i plast burk. Du står dig länge på detta perfekta mellan mål.

Bananpannkakor.  6 stycken.

  • 1 banan.
  • 6 ägg.
  • 2-3 msk. Mandelsmör. ( Se separat recept om du inte vill köpa färdigt.)
  • Lite Kanel.
  • Lite Havs salt.
  • Kokos fett att steka i.

Lägg alla ingredienser i en bunke. Tag en stav mixer och kör det till en jämn smet. Värm en liten stekpanna på medelvärme och lägg i 1 tsk kokos fett och låt smälta och grädda pannkakorna. Lägg i en ny tesked kokos fett för varje pannkaka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: