Lunch

I går hade jag en härlig lunch. Enkelt, lite rester från dagen innan med naturbeteskött entrecote som vi grillat.

Detta värmde jag i skivor med lite kokosfett på ett stekjärn. På en tallrik grundade jag med lite ekologisk sallad. Nykokt broccoli. Tunnt skivade rädisor. En avokado skuren i skivor. Samt en liten färsk lök. Lägg sedan det uppvärmda köttet ovanpå och häll kokosfettet på. Jag använder inte komjölks produkter men då och då unnar jag mig lite får eller getost och då helst opastöriserad så att alla närings ämnen finns kvar. Så till den här lunchen toppade jag med lite smulad getost och lite rostade pinjenötter. Dryck vatten med lite pressad citron i.

IMG_0581

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: